Lifte

2Lift / Produkter / Lifte

En fleksibel og intelligent el løftevogn til enhver industri

Vores minilifte udgør rygraden i vores brede udvalg af løfteløsninger. Vores miniløftere er designet og fremstillet til at være stærke og pålidelige og bruges i en lang række industrielle praksisser. En el løftevogn er det optimale valg for sikkerhed, effektivitet og pålidelighed.

Disse hovedegenskaber opnås gennem intelligent design, der nøje overholder industristandarder, samt det at vi udsætter alle vores løftevogne for grundige og veldokumenterede testprocedurer før levering.

Nedenfor kan du vælge den linje af lifte, som passer til dine behov. Du er også meget velkommen til blot at læse videre og dermed finde ud af mere om, hvordan vores lifte er sat sammen.

Sikkerhed – Overholdelse af industristandarder og grundige testprocedurer

I løfte- og håndteringsopgaver bør sikkerhed altid komme først. Ved at bruge en el løftevogn mindsker du risikoen for rygskader og andre skadesformer forbundet med manuelle løft. For at sikre brugerens sikkerhed ved brug af løftevognen, har vi naturligvis overholdt alle gældende industristandarder og -forskrifter.

Vi udfører grundige risikovurderinger og adresserer “hvad nu hvis”-scenarier, der kan føre til sikkerhedsproblemer. Vi implementerer tekniske funktioner såsom sikkerhedskoblinger, overbelastningssikring, ‘hold-to-run controls’ og nødstop, når det er muligt.

Endelig eliminerer vores testprocedurer sikkerhedsproblemer, der kan opstå som følge af monterings- eller komponentfejl.

Ved mange løfte- og håndteringsopgaver er det ikke alene vigtigt at beskytte brugeren, lasten kan også være meget værdifuld. Nogle af vores kunder løfter laster til en værdi af over €100.000. Derfor er det imperativt for os, at en last ikke tabes eller beskadiges på grund af en fejl i håndteringsudstyret.

Pålidelighed

Når vores kunder implementerer en el løftevogn i deres produktion, bliver den hurtigt en del af produktionskæden, som leverer materialer til maskiner og personale, og derfor bliver pålidelighed en nøglefaktor. For at leve op til denne forventning, implementerer vi følgende i alle vore produkter:

  • Vi bruger kun komponenter af højeste kvalitet i vores løftemaskiner. Kvalitet kommer altid i første række, når vi vælger vores komponenter, og der er ingen kompromiser.
  • Lifterne er designet til at have en forventet levetid på 20 år ved normal brug (ekskl. sliddele som hjul og batterier).
  • Under designprocessen laver vi beregninger for at sikre, at alle sikkerhedsfaktorer for styrke overstiger industristandarder med en passende margin. Ud over den ekstra brugersikkerhed medfører dette også yderligere pålidelighed.
  • Vi tester alt grundigt, inden det forlader vores anlæg. Vi dokumenterer alle tests med billeder, videoer og tjeklister.

Ergonomi

Løfteudstyr er til ingen nytte, hvis brugeren udsættes for risiko for skader eller MSD (muskuloskeletale lidelser). Derfor foretager vi grundige analyser af, hvordan brugerne interagerer med vores lifte og sikrer, at vores designproces tager højde for alle ergonomiske aspekter.

Vores løfteløsninger kommer med et stort antal elektriske funktioner, som reducerer behovet for gentagne bevægelser ved manuel håndsving eller pedal-/pumpefunktioner. De elektroniske funktioner styres via en specialdesignet fjernbetjening med store knapper, der er lette at trykke på, selv når man har handsker på. Fjernbetjeningen sikrer en optimal position for brugeren under løft og håndtering.

Alle håndtag er designet og placeret efter ergonomiske principper for at undgå forkerte bevægelser og unødig belastning. Der tages hensyn til den nødvendige kraft til at manøvrere liften, og hjulene er vælges omhyggeligt i overensstemmelse hermed (baseret på belastningsfordelingen og den overflade, de skal bruges på).

Når der er behov for en skræddersyet el løftevogn

Parametrene for løfte- og håndteringsopgaver varierer meget. Laster varierer i geometri og vægt, retning for og typen af håndtering varierer fra opgave til opgave, og adgang er ofte begrænset af døre, lofter, maskiner og andre forhindringer.

Da vi i sin tid designede vores miniløftere, vidste vi, at en standardløsning i mange tilfælde ikke ville være nok. Derfor har vi valgt en modulær tilgang, der giver mulighed for nem tilpasning af alle nøgledimensioner på vores lifte.

Ud over brugerdefinerede dimensioner leverer vi også en række andre muligheder, herunder rustfri varianter (AISI 304 og AISI 316L), vandtæt (IP65), ATEX, alternativ RAL farve, dockingsystem, programmerbart positionsstop (PPS), udskiftelige batterier, adapter til hurtigt værktøjsskifte (RTC) og elektrostatisk afladning (ESD).

Med enhver tilpasset løsning er god kommunikation helt afgørende for designfasen. Vi har mange års erfaring med dette og har en standardiseret procedure for at sikre det bedst mulige resultat. Få mere at vide om dette og vores skræddersyede løsninger generelt her.

Nem vedligeholdelse af en el løftevogn

Vores modulære designtilgang giver ikke alene mulighed for nem tilpasning af vores lifte, men drager også ekstra fordel af nem vedligeholdelse. For eksempel kan en løftesøjle nemt fjernes og monteres ved at løsne et par skruer.

Det samme gælder for hele styreenheden. Skru to skruer af, og i mange tilfælde kan hele motor- og gearenheden udskiftes. Vi ved, at vores kunder stoler på vores løftehjælpemidler, så let vedligeholdelse og pålidelighed er helt essentielt.

Komponenterne i vores el løftevogn

I udviklingen af ​​vores lifte har vi omhyggeligt testet en række forskellige koncepter og komponenter for at sikre, at vi bygger den optimale el løftevogn.

Nedenfor er en kort beskrivelse af hver af hovedkomponenterne, og årsagen til hvorfor vi valgte dem. Hvis du har spørgsmål til vores løftemaskiner, så tøv endelige ikke med at kontakte os her.

Løftesøjlen, som bruges på vores el løftevogn.

Løftesøjle

Løftesøjlen er den vigtigste mekaniske funktion i enhver el løftevogn og er derfor af vital betydning. I det design, vi anvender, er hovedkomponenterne: C-profil, slæde, tandrem og remhjul.

Løftesøjlens C-profil er lavet i ét stykke ved laserskæring og bukning ved hjælp af CNC-teknologi. Dette sikrer styrke og præcision.

En stærk og pålidelig slæde (monteres på en el løftevogn).

Slæde

Denne slæde er designet omkring rørformet geometri og er konstrueret med henblik på styrke og pålidelighed. Brugen af ​​store lejer med POM-hjul sikrer jævn og støjsvag operation.

Og i modsætning til de fleste af vores konkurrenter, bruger vi også lejer på siden af slæden for at sikre, at laster, hvor vægten ikke er jævnt fordelt, ikke negativt påvirker løfteprocessen.

Komponenter til løftemaskiner: Udforsk detaljerne i den sikre og stærke kamrem

Tandrem

Kraft overføres til slæden via en tandrem. Brugen af ​​en tandrem sikrer en jævn bevægelse og vedligeholdelsesfri drift.

Tandremmen består af en matrix af talrige stålwires, der er indkapslet i et polyurethan-legeme. I modsætning til en kæde, hvor en enkelt dårlig plade eller pin kan være katastrofal, resulterer svigt af en enkelt stålwire ikke i brud.

Dette, kombineret med en sikkerhedsfaktor på 10, betyder, at vi aldrig har oplevet en tandremsfejl.

Billede af remhjul med envejskobling, som sidder på en minilift.

Remhjul med friløbsleje

I bunden af ​​løftesøjlen driver et motordrevet remhjul tandremmen.

Et friløbsleje sikrer, at liften ikke kan tvinge løfteværktøjet ned. Dette nedsætter risikoen for ulykker væsentligt og gør også, at man kan placere laster på overflader i én flydende bevægelse.

For at sikre sikkerhed og lang levetid bruger vi kun de bedste tyske friløbslejer, der findes.

Billede af hjul fra en el løftevogn.

Hjul

Valget af hjul på en el løftevogn er naturligvis vigtigt i forhold til mobilitet; valget af bremsesystem er af betydning for sikkerheden. Vi har testet bogstaveligt talt hundredvis af forskellige typer hjul for at sikre, at vi kan give vores kunder de bedste muligheder.

Afhængigt af underlaget, som miniliften skal bruges på og typen af ​​anvendelse, rådgiver vi vores kunder om, hvilke hjul der er det bedste valg til lige netop deres behov.

Højkvalitets 24V DC permanentmagnetmotor på en minilift.

Motor

Til at drive vores løftemaskiner bruger vi højkvalitets 24V DC permanentmagnetmotorer fremstillet i EU.

Monteret på selvlåsende snekkegear med alle metaldele er disse sikre og pålidelige – i modsætning til billige alternativer med nylongear.

Vores miniløftere har en hjulbase bestående af 100% stål for at sikre sikker og pålidelig håndtering.

Bensættet

Bensættet på liften udgør den platform, hvorpå løftesøjlen er fastgjort. Denne ramme skal være stiv og præcis for at sikre sikkerhed og god håndtering.

De fleste af os har oplevet en ødelagt indkøbsvogn, hvor et hjul vibrerer og rasler, fordi vognen er blevet skæv. For at undgå dette er benene på vores lifte udelukkende lavet af stål, og alle sammenføjninger er fuldsvejsede. Der er ingen svage aluminiums- eller plastdele og ingen skrueforbindelser, der kan løsne sig.

Komponenter til elektrisk personløfter: Stabil styreenhed og kraftige batteripakker.

Styreenhed og batterier

Vi har udviklet en særlig elektronisk styreenhed til vores 24V DC-system, som driver alle vores lifte. Mens nogle systemer bruger relæer til at styre de store mængder strøm, der er nødvendige for at drive motoren, har vores løsning ingen bevægelige dele. Dette reducerer fejlfrekvensen drastisk, hvilket resulterer i et stabilt og pålideligt system.

Vores kraftfulde standard-batteripakker har en kapacitet på 9, 18 eller 45 Ah. Dette sikrer i de fleste tilfælde, at løftevognen kun skal oplades én gang pr. 8. time (svarende til en typisk arbejdsvagt).


Gå til vores produktside for at se, hvordan vores produkter kan hjælpe dig i din branche og arbejdssituation.

Gå til forsiden.3