PPS – Programmerbart positionsstop

2Lift / Produkter / Muligheder for lifte / PPS – Programmerbart positionsstop

PPS – Programmerbart positionsstop:
Elektrisk løftesystem, som stopper løfteværktøjet ved en forudvalgt højde

Fjernbetjeningen til det programmerbare positionsstop (PPS): Et elektrisk løftesystem for at stoppe liften præcist ved forudvalgte højder.

Det programmerbare positionsstopsystem (PPS – et elektrisk løftesystem) gør det muligt for brugeren at forudvælge 10 højdepositioner, som gør det muligt for miniliften at stoppe i en præcis ønsket højde (de forudvalgte højder er nemme at ændre).

Dette er ideelt til situationer, hvor brugeren regelmæssigt skal løfte til flere specifikke højder, som skal opnås med en relativt høj grad af nøjagtighed. Eksempelvis reolsystemer, dorne til ruller, dockning af beholdere mv.

Fjernbetjeningen til PPS-systemet er udstyret med et digitalt display, der viser løfteværktøjets aktuelle højde i millimeter. Derudover er der 10 knapper til de valgte positioner; For at nå de ønskede positioner holder brugeren blot knappen nede, indtil positionen er nået. Al programmering og betjening af elektriske løfteværktøjer sker også via fjernbetjeningen, hvilket sikrer høj brugervenlighed.

PPS-systemet bruger en encoder med høj opløsning til at bestemme løftehøjdens position. Dette resulterer i en nøjagtighed på +/- 1,5 mm ved positionering af løftevognen.