Håndtering

2Lift / Håndtering

Industrielle el løftevogne i høj kvalitet til sikker håndtering af ruller, tønder, paller og kasser

På det industrielle marked i dag kræver det typisk ikke det helt store at finde løftevogne og løfteudstyr. Og det er jo i og for sig udmærket. Dog kan det være en udfordring at finde den individuelt helt optimale miniløfter til særlige opgaver i pladsudfordrede arbejdsområder og/eller krævende industrimiljøer.

Men det er derfor, at vi har skrevet denne side. Vi håber, den kan hjælpe godt på vej i den rigtige retning.

At opfylde særlige behov for løfteudstyr er vores kernekompetence

Med vores industritilpassede minilift udstyr har vi hjulpet vores kunder med at løfte og håndtere alverdens forskellige typer laste – alt lige fra udstyr til kampfly, til kontaktlinser og schweizisk ost. Således er ingen løfte- og håndteringsopgave helt ens. Hver opgave er unik, og for os er atypisk lastgeometri, usædvanlige håndteringskrav eller krævende miljøer ingen hindring. Tværtimod. At møde særlige behov hører ind under vores kernekompetence.

Industrielle el løftevogne til håndtering af ruller, spoler, tønder, tromler, paller og kasser.

Her i 2Lift er vi stolte af, at vi med vores innovative og pålidelige design til løftevogne har leveret utallige skræddersyede specialløsninger til mange meget forskellige typer industrier.

Og selv om vi værdsætter bredden og diversiteten i vores kundebase højt, har vi særlig omfattende viden om og mange års erfaring med de helt særlige behov og krav, som gør sig gældende i:

Pharmaindustrien / medicinalindustrien / biotecindustrien
Fødevareindustrien
Lagerindustrien

Men igen, vi udelukker ingen industri blot på basis af ingen tidligere erfaring. Tværtimod, så er vi altid åbne over for en ny udfordring, og ser den som en kærkommen mulighed for at løfte barren for innovation endnu højere.

Således har det været vores privilegium at levere både enkle standardprodukter og komplekse specialløsninger til industrier inden for kosmetik, emballage, biler, filtrering, elektronik, detailhandel, computere/servere, halvledere, fly, batteri, maskinbyggere og offshore.

Vi afviser intet behov for løfteudstyr, så længe vi kan garantere, at vi kan møde kravene. I samme ånd, hvis behovet ikke er skræddesyning, så er vi også glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af standard løftevogne, som let kan opfylde de mere udbredte og typiske løfte- og håndteringsopgaver (fx vores C-linje (lette og mobile minilifte) eller N-linje (fleksible og stærke miniløftere).

Styrken ved modulært design
– Den optimale løsning, hvor den rette lift matches med det ønskede løfteværktøj

Vores løftevogne er opbygget med modulære komponenter, hvilket medfører stor fleksibilitet for muligheder i slutproduktet.

At matche optimale liftkomponenter i form, størrelse og værktøjstype kan føles lige så svært som det at skulle samle et komplekst puslespil: for at få den helt perfekte miniløfter, er man nødt til at kombinere den industrimæssigt rette lift med det særlige løfteværktøj (gafler, platforme, dorner, kranarme, klemmer etc.), som nu engang kræves for løse opgaven.

Med vores innovative og fleksible modulære design (også kaldet 2Lift Modular Design), er det heldigvis nemt at kombinere den helt rigtige lift med det helt rette løfteværktøj.

Idet de konkrete eksempler på, hvad der skal løftes, nærmest er uendelige – hvad end det drejer som om typer af ruller / spoler, indhold i tønder eller kasser eller elementer på paller – så er det af største vigtighed, at man kan finde et løfteværktøj, som kan møde både formen og størrelsen på det, som skal løftes, lige så vel som den specifikke håndteringsopgave, som skal udføres.

På denne måde leverer vi ikke bare et produkt. Vi leverer en helstøbt løsning. En løsning, som kan møde både selve håndteringsopgaven og det særlige fysiske og industrielle miljø, hvori den skal udføres.

Og eftersom vores løftevogne og løfteværktøj kan kombineres på nærmest endeløs vis, ser vi også, at der er en stor chance for, at vi kan møde netop dine behov for en løsning. Har du på nuværende tidspunkt spørgsmål i forhold til en given løsning, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

I næste sektion her på siden ønsker vi at demonstrere, hvordan vi kan hjælpe med at finde den eller de helt rigtige løftevogne for at håndtere ruller og spoler, tønder og tromler, paller og kasser.

Hvordan vi går til det, når vi skal bygge hhv. en rulleløfter, tøndeløfter, kasseløfter og pallestabler

Vi har mange års erfaring på bagen i forhold til at produktudvikle løftevogne som rulleløftere, tøndeløftere, pallestablere og kasseløftere.

I designprocessen af alle vores løftevogne gør vi altid, hvad vi kan for at tage så mange håndterings- og miljøfaktorer som muligt med i betragtning.

Når vi modtager en ordre på en lift, så er det helt essentielt for udviklingen af den optimale løsning, at vi har dybdegående forståelse af en kundes individuelle behov og krav.

Når man har behov for en stærk og sikker rulleløfter

En fleksibel rulleløfter af høj kvalitet for at løfte fx papir, folie og andre materialer.

Hvad kendetegner rullen / spolen?
– Form, størrelse og overflade

Når en rulle skal løftes, er der mange dimensioner, der skal tages med i betragtning i designprocessen. Ikke alene varierer ruller meget i vægt og diameter, men overfladen på en given rulle samt materialet er også af stor vigtighed.

Idet materialet kan være af fx plastic, papir, gummi, tekstil eller metal, så er der også stor forskel på, hvordan rullen bør håndteres, hvilket kan bevirke at én type løfteværktøj er mere ideel end en anden.

Hvad kendetegner opgaven, som rulleløfteren skal udføre?

Alt afhængig af hvad formålet er med rullehåndteringen, så kan det være nødvendigt at skulle vippe, vende eller dreje rullen.

Specialiserede løftevogne for at løfte og håndtere ruller (papir, folie etc.) og spoler i pharma / farma, fødevarer, lager og emballage.

Den mest anvendte fremgangsmåde for at håndtere en rulle er at gribe den direkte gennem kernen. Dog er der også tilfælde, hvor dette ikke er muligt pga. af en aksel. I dette tilfælde, så kan løsningen være at skulle gribe om rullen på ydersiden.

En anden udfordring, vi ofte møder, er risikoen for, at rullen teleskoperer, idet den løftes. Vi har flere muligheder for at undgå dette. Dels kan vi tage en gribeløsning i brug, hvor løfteværktøjet holder rullen fast på ydersiden, dels er der også mulighed for, at vi kan bygge et form for støttesystem under rullen.

Hvordan og hvor leveres rullerne?

Når man modtager sine ruller fra leverandørerne, så placeres de meget typisk et sted med begræset plads. Og ud over det, så er rullerne ofte også pakket og stablet på en særlig måde, som kan gøre tilgangen til dem besværlig. Dette er vigtige oplysninger, som vi tager med i betragtning, når vi designer en løftevogn til ruller.

Ved at klikke på følgende link, kan du læse mere dybdegående om vores rullehåndteringsudstyr og finde eksempler på rulleløfterudstyr. Du er også velkommen til at kontakte os direkte for at se, hvor vi mon kan hjælpe dig.

Når man skal bruge en effektiv og solid tøndeløfter

Ergonomisk tøndeløfter udstyr for at løfte og håndtere tønder, tromler og andre beholdere.

Hvad kendetegner tønden?
– Form, størrelse, geometri og overflademateriale

Specialiserede tøndeløfter vogne for tøndehåndtering i alle typer industrier, fx pharma / farma,  fødevarer og lager.

Ligesom det er tilfældet med ruller, så findes tønder og tromler også i mange forskellige typer og størrelser. Og også her, kan overfladen og materialet på tønden afgøre, hvilken metode der bør tages i anvendelse for at løfte og håndteres tønden.

For det meste er en tønde så solid, at den kan presses på siderne uden at blive deform, men med særligt tyndvæggede tønder kan netop dette være en udfordring. Heldigvis har vi også metoder til at håndtere de mere skrøbelige tønder og tromler.

Hvad kendetegner opgaven, som tøndeløfteren skal udføre?

En tøndehåndteringsopgave kan variere meget – lige fra simpel flytning fra sted til sted, til mere avanceret tipning, rotation og docke-procedure.

En simpel tøndeløfter opgave kan fx indebære at skulle:

  • Løfte tønden fra lagerområdet til et stedet, hvor dets indhold skal tages i anvendelse
  • Flytte tønden tilbage til lagerområdet

En mere kompleks tøndehåndteringsopgave kunne minde om følgende scenarie:

  • Først skal tøndevenderen løfte tønden, og dernæst flytte den over på en vægt
  • Dernæst skal tønden måske flyttes hen til et sted, hvor der er behov for at tippes, så pulveret eller væsken i den hældes ned i en tragt. Selve tipningen/rotationen kan foregå fremadrettet eller til siden, alt afhængig pladsen tilgængelig.
  • Slutteligt skal den nu tomme tønde måske tilbage til lagerområdet eller måske rengøres.

Alt i alt er der mange faktorer at sætte sig ind i, før man designer den ideelle tøndeløfter løsning.

Du har mulighed for at læse mere om tøndehåndtering og se eksempler på tøndeløftere her eller kontakte os for at finde ud af, hvordan vi forhåbentligt kan hjælpe dig.

Når man har behov for en specialiceret pallestabler / gaffelstabler

Electric pallet lifter equipment for lifting and handling any kind of pallets.

Hvad kendetegner pallerne?
– Form, størrelse og materiale

Specialløsninger i pallestabler udstyr for at løfte og håndtere alle typer paller i alle typer industrier, fx pharmaindustrien / farmaindustrien, fødevareindustrien, lagerindustrien og detailhandel.

Anvendt i praktisk talt alle typer industrier, findes paller i alle former og størrelser.

Alt afhængig af, hvad pallerne skal bruges til, og i hvilket miljø de skal anvendes, så er de mest typiske materialer, man ser, træ, plastic eller aluminium.

På markedet findes allerede et meget stort udvalg, hvis man er på udkig efter en el pallestabler, som skal håndtere paller med standardmål. Dog kræver paller til mere specialiseret brug ofte en specialbygget gaffel for at kunne håndtere de atypiske mål, fx specialdesignede paller fra den farmaceutiske industri. Vi har også prøvet fx at skulle håndtere specialdesignede paller med det formål at løfte kontaktlinser, hvilket også krævede en helt særlig gaffel.

Hvad kendetegner opgaven, som pallestableren skal udføre?

Under normale omstændigheder kræver pallehåndtering kun det at løfte og flytte pallen. Men indimellem møder vi også mere advancerede håndteringsbehov såsom fx at behovet for at kunne vende eller tippe pallen med henblik på at imødekomme særlige lagerkrav eller rengøringsprocedurer.

Uanset hvilke behov for pallehåndtering man måtte have – standard eller special – så har vi en bred vifte af pallestabler løsninger, og står altid klar til at tilpasse eksisterende løsning eller skræddersy noget helt nyt. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Når man skal bruge en fleksibel og ergonomisk kasseløfter

Industriel el kasseløfter for at løfte og håndtere alle typer af kasser.

Hvad kendetegner kasserne?
– Form størrelse og materiale

Kasser er formentlig de mest anvendte industrielle opbevaringsenheder og findes naturligvis også i alle størrelser og former.

Den store variation i geometri ses også afspejlet i de mange typer af materialer, som de kasser, vi skal løfte, findes i: vi løfter og håndterer alt lige fra papkasser til almindeligt lagerbrug, til plastickasser ofte anvendt i fødevareindustrien, til rustfri metalkasser til brug i renrumsmiljøer i fx pharmaindustrien.

Hvad kendetegner opgaven, som kasseløfteren skal udføre?

Fleksible el løftevogne til at løfte og håndtere alle typer af kasser i alle typer af industrier. 2Lift Aps.

Ligesom det er tilfældet med fx tønder og paller, så kan opgaven være meget enkel i form af blot at skulle løfte kasser til og fra lagerområdet. Men idet man måske også har behov for at skulle fylde eller tømme en kasse, så bliver opgaven pludselig mere kompleks.

Vi tilbyder en bred palette af løfteværktøjer til kasser (primært gafler og gribere), som kan håndtere en nærmest hvilken som helst kasse og opgave.

Hvis vi ikke allerede har løsningen, så designer vi den!

Skræddersyning af industrielle el løftevogne i høj kvalitet.

Ud over de mest udbredte typer af lastenheder, som nævnt ovenfor (ruller, tønder, paller og kasser), så nyder vi også udfordringen i at skabe løsninger for at løfte og håndtere særlige elementer med særlig geometri (inden for vores vægtkapacitet på 300 kg).

Kontakt os gerne og beskriv, hvad det er, du har brug for at løfte og håndtere, og sandsynligheden vil tale for, at vi tidligere har designet en løsning, der kunne minde om det, du har brug for.

Hvis ikke, så vil vi gøre allerbedste for at designe en ny miniløfter løsning, som kan stå mål til dine krav. For yderligere inspiration, kan vi anbefale at kaste et blik på vores sektion for skræddersyede løftevogne.

Eksempler på standard og komplekse løftevogne for optimal spole- og rullehåndtering. 2Lift ApS.
Find uddybende information om spole- og rulleløfter udstyr til både standard og kompleks rullehåndtering. Se eksempler på tilpasningsdygtigt løftegrej til ruller med hhv. kernegreb eller eksternt håndteringsgreb i vores galleri for rulleværktøj. SE LØSNINGER →
Udstilling af fleksible palleløftere i stål og rustfrit stål. 2Lift.
Få et overblik over vores innovative, fleksible og specialiserede el pallestabler udstyr i stål og rustfrit stål. Her findes illustrative eksempler på skræddersyede højdeløfter og gaffelstabler løsninger i høj kvalitet ideelle til renrum og GMP. SE LØSNINGER  →
Tøndeløftere for at løfte og håndtere alle typer tønder. 2Lift.
Se vores brede udvalg i ergonomiske tøndeløfter løsninger i stål eller rustfrit stål til håndtering af nærmest en hvilken som helst tønde eller tromle. Find eksempler på siderotation eller frontalvip i vores galleri for den ideelle tromleløfter. SE LØSNINGER →
Eksempler på løftevogne til håndtering af kasser. 2Lift ApS.
Udforsk vores sektion med eksempler på den fleksible kasseløfter til håndtering af alle størrelser og typer af kasser i alle former for materialer. Vores stærke og pålidelige industrispecifikke løftevogne til kasser fås både i stål og rustfrit stål. SE LØSNINGER  →

Gå til forsiden.