Vilkår for brug / disclaimer

2Lift.dk er en service

2Lift ApS stiller dette website tilrådighed som en service. Informationen på disse sider er tilvejebragt med omhu og med de bedste intentioner og menes på publiceret dato at være lovlig, ærlig og sandfærdig.

Selv om informationen på dette website opdateres periodisk, er der ingen garanti for, at informationen på dette website er korrekt, fuldstændig og/eller opdateret, og informationen kan uden varsel blive ændret.

Indholdet på dette website er kun tilvejebragt med henblik på vejledning og generel formidling og udgør ingen juridisk, lægefaglig eller anden professionel rådgivningsaktivitet på noget område. 2Lift accepterer intet ansvar for et hvilket som helst tab, som kan være opstået som følge af tillid til informationen på dette website.

Externe links

Fra dette website kan man besøge andre websites ved at følge hyperlinks til sådanne eksterne websites. Selv om 2Lift stræber efter kun at levere kvalitetslinks til nyttige og etiske websites, har 2Lift ingen kontrol over indholdet på og karakteren af disse sites.

Disse links til andre websites er ikke ensbetydende med en anbefaling af alt indhold fundet på disse sites. Hjemmesideejere og indhold kan være blevet ændret uden varsel, og kan forekomme før vi har haft muligheden for at fjerne et link, som efterfølgende er blevet ‘dårligt’.

Downloaded materiale

Alt materiale, som er blevet downloaded via eller på anden vis tilvejebragt gennem brugen af 2Lifts website, er blevet skaffet helt på eget ansvar. Det vil sige, at man selv er helt og holdent ansvarlig for enhver skade på software eller computersystemer og/eller enhver efterfølgende tab af data.

Hvis man ikke ønsker at være bundet af disse vilkår, anbefaler vi, at man ikke bruger dette website.

Hvis der ønskes mere information, eller hvis der er spørgsmål omkring disse vilkår for brug, er man meget velkommen til at kontakte os.

Tak.

2Lift ApS
Nordrupvej 65
4200 Slagelse,
Denmark
info@2lift.com
(+45) 61 70 54 70