Profil

2Lift / Om os / Profil

2Lifts firmaprofil
– Lift producent af innovativt løftegrej og -udstyr

2Lift – Lifting Innovation

2Lifts logo og en løftevogn med stor pære.

2Lift ApS er en innovativ ingeniørvirksomhed (lift producent), hvis fokus er at udvikle og fremstille fleksible og mobile løftevogne til industrien.

Ved at fusionere det bedste inden for ny ingeniørvidenskab og teknologi, er det 2Lifts mål at skabe stærke, effektive og højt pålidelige industriprodukter, som er innovative og på forkant med udviklingen. Formålet med dette er at støtte op om et sundt og sikkert arbejdsmiljø og således være med til at sikre en bedre livskvalitet. (Hvis du vil læse vores mission, så er du velkommen til at klikke her).

Idet vi ved, at mange løfte- og håndteringssituationer er unikke, er vi også specialister i specialløsninger for  pharmaindustrienfødevareindustrien, og lagerindustrien. Dog har vi også et bredt udvalg af standardløsninger, som dækker mere udbredte og typiske løftebehov i industrien.

Med en stærk global rækkevidde leverer 2Lift løfteudstyr over hele verden med p.t. primære markeder i Tyskland, England, Danmark, Schweiz og Kina. Ønsker du en oversigt over vores kundebase fordelt på lande, kan du orientere dig via dette kort.

2Lifts historie i korte træk

2Lift blev grundlagt i Danmark i 2008. Virksomheden er smukt placeret i landlinge omgivelser i Slagelse kommune på Sjælland (ca. en times kørsel fra København).

Ideen med at starte 2Lift var drevet af et ønske om at bryde fri af de begrænsninger et ‘corporate’-liv kan medføre. Der var et stærkt drive for at udleve en inværksætterdrøm om at skabe de bedste løftevogne overhovedet muligt, hvor man ikke gik med på kompromis med kvalitet eller service. Denne inspirerende drøm oplever vi at udleve i dag!

2Lifts virksomhedsstruktur

Strukturelt set er 2Lift inddelt i fire afdelinger: design, produktion, økonomi og salg.

Selv om 2Lift er ung af sind, er virksomheden bemandet af erfarne og passionerede veteraner, som dækker over arbejdsområderne: teknisk design, programmering, praktisk ingeniørarbejde og produktion.

Ejet og ledet af CEO Mike Hancock og forsynet med højt kvalificeret personale, stortrives 2Lift ved sit flade hierarki, som tillader medarbejderne at udvikle sig i egne foretrukne retninger, så de kan skabe størst værdi ved at gøre det, de gør bedst.

2Lifts personlighed

Med frihed og individualitet som grundlæggende principper, har 2Lift skabt en arbejdskultur, hvor målsætningen er at at styrke og favne individet som et helt og komplet menneske. På denne måde hyldes individuelle forskelle, og der opmuntres til, at man forbliver tro mod egne vigtige værdier.

2Lifts arbejdsmiljø er kendetegnet ved humor, uhøjtidelighed og frihed, men uden at man går på kompromis med gensidig respekt, arbejdseffektivitet og produktkvalitet. (Hvis du ønsker at læse 2Lifts adfærdskodeks, kan du gøre det her.)

Mike Hancock
Chief Executive Officer

Nordrupvej 65
4200 Slagelse, Denmark
info@2lift.com
(+45) 61 70 54 70