Specialløsninger

2Lift / Specialløsninger

Specialløsninger i høj kvalitet inden for intern transport og lasthåndtering
– En miniløfter, som passer præcis til dine behov

At opfylde vores kunders ønsker ved at bygge den for dem ideelle miniløfter til intern transport og lasthåndtering er for os en særlig fornøjelse.

Som ingeniører holder vi meget af at løse tekniske udfordringer og implementere innovativ vækst, men som mennesker er kun få ting så givende som en glad kunde, der får designet præcis den løftevogn, som kan møde og løse denne kundes særlige behov og udfordringer.

Men i starten, inden man når dette tilfredsstillende mål, er man som kunde ofte nødt til at veje vigtige fordele og ulemper mod hinanden. Måske kan du genkende nogle af disse følgende overvejelser:

 • Skræddersyede løftevogne er ofte ganske dyre
 • En specialløsning på en miniløfter tager ofte lang tid at designe
 • På grund af dets unikke, aldrig-før-bygget egenskab, er liften måske endnu ikke fuldt ud pålidelig.

Vi forstår fuldt ud, at man kan have disse forbehold. De afspejler i mange tilfælde en typisk virkelighed. Dog er vi samtidig også glade for at kunne informere om, at vi i 2Lift plejer at bevise det modsatte.

Takket være den innovative modulære opbygning af vores produkter (vi kalder det 2Lift Modular Design), mener vi, at vores skræddersyede minilifte både er økonomisk overkommelige, relativt hurtige at producere og er af en stærk, pålidelig og langtidsholdbar kvalitet.

Den følgende sektion er en hurtig gennemgang af, hvad der er særligt ved skræddersyede løftevogne fra 2Lift.

Skræddersyede løftevogne fra 2Lift til intern transport kombinerer pålideligt modulært design med løsningsorienteret innovation

Skræddersyede løftevogne til intern transport. En unik kombination af velafprøvet standard og innovation. 2Lift ApS.

Efter vores mening skabes de bedste løsninger ved at kombinere eksisterende viden med nye ideer. Dette princip gør sig også gældende i fremstillingen af miniløftere til intern transport. Her banes vejen for ekstra pålideligt og solidt løfteudstyr ved at velafprøvede modulære komponenter danner det robuste fundamentet før individuel tilpasning.

Og da vi snakker modulære komponenter, så betyder det, at der nærmest ingen grænse er for fleksibiliteten og mulighederne i den endelige løsning.

På metaforisk vis kan man sammenligne vores hylder med modulære komponenter med en stor kasse fyldt med legoklodser i alverdens forme, størrelser og farver.

På denne måde giver modulært design os mulighed for at kombinere vores komponenter mere eller mindre som det passer os, hvilket for vores kunder betyder et sandt væld af muligheder for at få en miniløfter bygget og tilpasset præcis, som det ønskes.

Det eneste, som mangler efter at have skabt basis via modulopbygningen, er tilpasning og finjustering, hvilket nu er let og meget overkommeligt (sammenlignet med det scenarie at skulle skræddersy hvert eneste komponent helt fra bunden).   

Dette betyder, at når man bestiller en løftevogn til intern transport og lasthåndtering hos os, får man den unikke kombination af følgende fordele:

– Velafprøvet, pålidelig og økonomisk overkommelig standardisering som det solide fundament.
– Unik, innovativ og specialbygget tilpasning, som tager det hele skridtet videre.

Specialløsninger i løftevogne til intern transport for at løfte og håndtere en hvilken som helst last i et hvilket som helst miljø. 2Lift ApS.

Hvad er din udfordring?

Der kan være mange forskellige årsager til, at behovet for skræddersyede løftevogne til intern transport kan opstå. Vores erfaring fortæller os, at årsagerne typisk falder ind under en af de følgende kategorier:

Det kan være, at man har:

– Laste med utraditionel form eller ikke-standard geometri
– Løfte- og/eller håndteringskrav, som er atypiske eller krævende
– Arbejdsområde-udfordringer i form af begrænset plads til manøvrering og håndtering

Vi løser sådanne udfordringer ved at arbejde med et af de følgende parametre:

 • Vi tilpasser liftens dimensioner og anbefaler den mest passende type stål.
 • Vi skræddersyr løfteværktøjet, så det passer perfekt til dine løfte- og håndteringskrav.

Tilpasning af løftevognens dimensioner og valg af optimalt materiale

Hvis arbejdsområdet af en eller anden grund skaber udfordringer, så kan vi let tilpasse vores miniløftere, så intern transport kan fungere mere gnidningsfrit, og løftevognene kan passe ind nærmest hvor som helst.

Det kan være nødvendigt, hvis man har:

– Smalle gange
– Udfordrende og skarpe hjørner
– Lave døråbninger
– Pladsbegrænsende maskineri
– Strenge industriforskrifter

Hvis nogle af disse udfordringer vækker genklang, så kan vi nemt tilpasse vores løfteudstyrs dimensioner ved fx at forkorte eller forlænge liftens løftesøjle eller ben uden at risikere at gå på kompromis med sikkerhed eller komfort. Hvis man fx har brug for at benene bliver kortere, så kan vi stabilisere liften med passende modvægt på benene bagudtil.

Hvis man har brug for en miniløfter til et renrumsmiljø, hvor man skal overholde GMP, så findes alle vores lifte også i en rustfri version (AISI 304 og AISI 316L).

I de fleste tilfælde anser vi ikke en mindre tilpasning af liftens dimensioner som skræddersyning, vi betragter det mere som en valgmulighed.

Skræddersyning af løfteværktøjet

Det, at tilpasse løfteværktøjet helt perfekt, er der, hvor rigtig skræddersyning kommer ind i billedet hos 2Lift.

For at vi kan hjælpe på bedst mulig vis, kan man starte med at vurdere, om det, man har brug for, er udstyr til kun at LØFTE, eller om man har behov for både at LØFTE OG HÅNDTERE en last (fx vippe, vende eller rotere).

– Hvis du kun har behov for at løfte noget, fx en eller anden afart af ruller eller spolertønder eller tromlerpallerkasser eller beholdere eller noget helt andet, så kan du måske finde inspiration i vores Galleri for skræddersyede ikke-manipulatorer, som du finder lige under denne sektion.
– Hvis du har brug for både at løfte og håndtere noget, så kør gerne længere ned på denne side, indtil du når vores Galleri for skræddersyede manipulatorer.

Galleri for skræddersyede ikke-manipulatorer
– Inspiration til løfteværktøjer

Med dette galleri er det vores formål at præsentere forskellige eksempler på specialløsninger, som vi gennem årene har bygget for vores kunder.

Det er sådanne typer af løsninger, man har behov for, hvis man har brug for at gribe om elementet, løfte det op og ned, for derefter at give slip på det.

Vi kan skræddersy platforme, gafler, bomme, dobbeltbomme og dorner, så de passer perfekt til din last.

Galleri for skræddersyede manipulatorer
– Inspiration til løfte- og håndteringsværktøjer

I dette galleri findes et udvalg af forskellige løftevognsløsninger til intern transport kendetegnet ved specielt designede løfteværktøjer, som kan både løfte OG håndtere forskellige typer af laste.

Sådanne løsninger er ideelle, hvis kravene går ud over det bare at løfte op og ned, men også inkluderer behovet for fx at rotere, tippe, vende eller tømme en last 

Vi kan nemt specialdesigne vores løfteværktøjer såsom linære gribere og saksegribere.

Vores grundige dialogmetode sikrer, at intet overlades til tilfældighederne

Hvordan sikrer vi os, at vi har forstået det hele på alle leder og kanter?

Ud over at vi følger en tjekliste med de vigtigste spørgsmål, bliver vi ganske enkelt ved med at spørge ind til din situation, indtil vi er helt sikre på, at vi har vendt hver en sten.

Som udgangspunkt i vores dialog vil vi typisk stille følgende spørgsmål:

 • Dialog til skræddersyning af el løftevogne. Intet overlades til tilfældighederne. 2Lift Aps.Hvad er det, du skal løfte og/eller håndtere? Ruller / spolertønder, tromlerpallerkasser, beholdere eller noget andet?
  • For at bestemme den overordnede type af løfteværktøj.
 • Hvilke dimensioner har lasten? Højde, bredde, omkreds, diameter etc.
  • For at vurdere eventuel skræddersyning af løfteværktøjet.
 • Hvilken type af funktion/handling skal lasten gennemgå? Skal liften kun løfte, eller skal den også håndtere lasten på en særlig måde?
  • For at konkludere, om der er behov for en manipulator eller en ikke-manipulator.
 • Hvor tung er lasten?
  • For at beslutte, om der er brug for en lift til at løfte 150 kilo eller en lift til 300 kilo.
 • Hvad karakteriserer arbejdsområdet? Er der særlige udfordringer eller begrænsninger?
  • For at vurdere de optimale liftdimensioner og om tilpasning af evt. højde eller ben kræves.
 • Hvad er din industri fx pharmafødevarerlager eller andet? Er der vigtige industriforskrifter, der skal overholdes, fx GMP?
  • For at vurdere, om der er behov for en løftevogn i stål eller rustfrit stål.

Hvis du mener, at vi kan hjælpe dig med at designe og bygge den optimale løftevogn til intern transport og lasthåndtering i netop dit arbejdsmiljø, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har vores ingeniører parate til at besvare alle de spørgsmål, du end måtte have. Vi ser frem til at høre fra dig.


Gå til forsiden.