Værktøj til lifte

2Lift / Produkter / Værktøj til lifte

Vores udvalg af løfteværktøj til løftevogne

For at kunne løfte og håndtere laster har vi et designet bredt udvalg af løfteværktøj, der passer til vores minilifte. Fordi løfteværktøjet også har forbindelse til lasten, er det altafgørende, at det er designet helt korrekt.

Derudover er det også vigtigt, at løfteværktøjet og miniløfteren fungerer perfekt sammen. Eftersom vi designer begge dele sammen, har du som kunde altid sikkerhed for at få det perfekte match. Løfteværktøjerne er baseret på de samme principper som vores lifte og er således stærke og pålidelige.

Vores løfteværktøjer er udviklet til industrielt brug og har en høj grad af modularitet og vil passe til næsten en hvilken som helst last. Derudover er de nemme at tilpasse individuelle behov.

Når et løfteværktøj skal kunne gøre mere end blot at løfte en last op og ned, bliver det en manipulator. Dette er tilfældet med værktøjer som f.eks. vores rullemanipulator eller vores drejeenhed. Disse manipulatorer er manuelt eller elektrisk drevne, afhængigt af brugen og lasten.

Nogle løfteværktøj skal blot kunne løfte en last op og ned. Dette er f.eks. tilfældet for en gaffel eller en platform. Sådanne værtøjer kalder vi for ikke-manipulatorer.

Gå til vores produktside for at se, hvordan vores produkter kan hjælpe dig i din branche og arbejdssituation.

Gå til forsiden.