2Lift / Produkter

Produkter

Innovative, modulopbyggede minilifte til intenst brug i industrien

Kvalitetsparametre for minilifte: ergonomi, industristandarder (GMP), modulært design, styrke og soliditet. 2Lift ApS.

2Lift tilbyder en bred vifte af minilifte til intensivt industrielt brug. Vores løfteudstyr er særligt velegnet til situationer, hvor der foregår løft og håndtering af tunge ruller/spoler, tønder/tromler, paller, kasser og andre lastenheder.

Når arbejdsforholdene er krævende, synes listen med produktkrav, som skal opfyldes i designet af løftevognene ofte lang og udfordrende.

For at hjælpe dig på bedst mulige måde har vi indarbejdet følgende kvalitetsparametre i alle vores materialelifte:

 • Stærk, modstandsdygtig og pålidelig – øger effektiviteten af ​​dine interne transportprocesser og optimer dynamikkerne i dit ‘workflow’.
 • Ergonomisk, sund og sikker – sikrer korrekte løfteprocesser for at minimere uhensigtsmæssige kropsbelastninger og forebygger herved arbejdsskader.
 • Fleksibel, kompatibel og innovativ – tilføjer en række slutløsningsmuligheder via intelligent modulopbygget design, som f.eks. giver mulighed for nem tilpasning af eller hurtig udskiftning af f.eks. løfteværktøjer.
 • Overholdelse af industristandarder – overholder til punkt og prikke industristandarderne samt specifikke forskrifter (f.eks. GMP) i det anbefalede valg af stållegeringer, overfladedesign, beskyttelsesklasse (IP) og overfladeruhed (Ra).

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Løftevogne fra 2Lift: elektriske lifte, løfteværktøj og muligheder for lifte.

Matcher nogle af følgende punkter det, du leder efter?

 • Du er her, fordi du har en specifik last, du har brug for at løfte og håndtere og leder derfor efter konkrete eksempler på minilifte, der afspejler din type last og håndteringsopgave.
 • Du er her, fordi du gerne vil vide, om vi kan opfylde de specifikke krav og standarder, som er kendetegnende for din branche.
 • Du er allerede 2Lift-kunde og kender vores produkter. Du leder efter specifik information om din produktlinje, eller du har en ny løfteudfordring og vil vide, om vi kan hjælpe dig med den.

Hvis svaret er “ja” til et eller flere af ovenstående punkter, så er du kommet til det rette sted.

Her er sider, du kan besøge for at få mere vide om vores minilifte:

Vores fem linjer af minilifte

Selve liftene udgør den stærke og pålidelige rygrad i vores brede udvalg af minilifte. Vi tilbyder fem linjer af elektriske materialelifte med forskellige parametre såsom stållegeringer og vandtæthed.

Lette, mobile og holdbare industrielle løftemaskiner til de fleste arbejdsmiljøer.

C-linje

C-linjens transport og løfteudstyr er let og yderst manøvredygtigt. En el løftevogn fra C-linjen er bygget i stål, og selve løfteværktøjet er ikke-elektrisk. Minilifte fra denne linje kan løfte laster op til 150 kg, og batterikapaciteten er lavere, end det er tilfældet på de andre linjer. C-linjens lifte er vores mest prisvenlige løfteløsning.
En elektrisk lift, som er nem at specialtilpasse, og som er velegnet til de fleste industrielle miljøer.

N-linje

N-linjen repræsenterer vores standardlifte velegnende til de fleste miljøer. En elektrisk lift fra N-linjen er ekstremt alsidig, og alle større komponenter er lavet af stål, hvilket gør disse minilifte stærke og holdbare. Materialeløftere fra denne linje kan løfte mellem 150 kg og 500 kg.
Vandtæt og hygiejnisk elektrisk løftevogn til fødevareindustrien.

SF-linje

Vores SF-udvalg af miniløftere specielt designet til de høje krav i fødevareindustrien. En elektrisk løftevogn fra denne linje er af rustfrit stål og er fuldt ud vandtæt med IP65, hvilket betyder, at den er bygget til at kunne holde til at blive spulet med vand. Komponenter såsom løftesøjlen og motorkassen er ikke bygget til at holde partikler ude, hvilket betyder, at løftevognene ikke er bygget til brug i renrum. Disse lifte findes i varianter, som kan løfte op til 150 kg, 300 kg og 500 kg.
En modulært opbygget el løfter for industrier, der kræver overfladerengøring.

SN-linje

SN-linjen repræsenterer vores standard el løfter i rustfrit stål. Den vandtætte klassificering er IP31, hvilket gør miniliften velegnet til overfladerengøring med en våd klud, men ikke til overskylning med en vandslange. Ikke alle komponenter er af rustfrit stål – dette gælder for komponenter inde i søjlen og på hjulene. Løfteudstyr fra denne linje kan løfte laster op til enten 150 kg, 300 kg eller 500 kg.
GMP optimerede, elektriske og rustfri løftevogne til renrumsmiljøer.

SP-linje

Rustfri løftevogne skræddersyet pharma- og biotechindustrien med fokus på hygiejnisk design. Disse minilifte har en kapslingsgrad på IP65 og en total løftekapacitet på mellem 150 kg og 500 kg.

Hvad skal du løfte og håndtere?

Minilifte til kassehåndtering.
Kasser / beholdere

Eksempler på industrielt løfteudstyr til løft og håndtering af kasser i alle størrelser, typer og materialer. Vi tilbyder løfteværktøj som platforme, justerbare dobbeltgafler og sakseklemmer.

Tilpasningsdygtige el pallestablere til enhver industri.
Paller

Eksempler på fleksibelt palleløftningsudstyr og specialtilpassede pallestablere, der kan løfte enhver type og størrelse palle. Vi tilpasser nemt liftene til din arbejdsplads og gaflerne til dine paller.

Et bredt udvalg af tøndeløftere.
Tønder / tromler

Eksempler på tromle- og tøndeløftere til løft og håndtering af alle typer tønder eller tromler ved hjælp af sakseklemmer, lineære klemmer eller platforme. Vores værktøjsløsninger til tøndehåndtering kan dreje tønder sidelæns eller vippe dem fremad.

Højkvalitets rulleløftere til håndtering af f.eks. papir eller folie.
Ruller / spoler

Eksempler på løftegrej til ruller. Vores tilpasningsdygtige spole- og rulleløftere er bygget med enten kernegreb (dorne) eller med eksterne håndteringsløsninger (sakseklemmer, V-blok eller dobbeltdorne).

Hvilken industribranche arbejder du i?

Særligt tilpasningsdygtige elektriske minilifte til lagerindustrien.
Lager

Eksempler på fleksible lagerlifte til lagerindustrien og information om, hvordan vores ergonomiske løftehjælpemidler hjælper med at forebygge skader, øge arbejdsgangenes ‘workflow’ og optimerer udnyttelsen af ​​det fysiske arbejdsområde.

Hygiejniske miniløftere designet til fødevareindustrien.
Fødevare- og drikkeindustrien

Eksempler på elektrisk løftegrej til fødevareindustrien og information om, hvordan vi overholder industristandarder (f.eks. GMP) gennem hygiejniske og fuldt ud vandtætte materialer og rengøringsvenligt design.

GMP optimerede pharma lifte med lav kontamineringsrisiko.
Pharma

Eksempler på renrumsoptimerede, GMP-kompatible miniløftere til medicinalindustrien og information om, hvordan vi hjælper med at reducere risikoen for produktkontaminering.

Hvorfor vælge os?
– De særlige egenskaber ved 2Lifts minilifte

Grundlæggende er der tre aspekter, som definerer alle 2Lifts løftevogne:

– Kompromisløst fokus på kvalitet
– Enestående fleksibilitet via modulært design
– Højt prioriterede sikkerhedsforanstaltninger

Kompromisløst fokus på kvalitet

Højkvalitets minilifte: eksempel på en tromlevender eller tøndevender. 2Lift ApS.

Når en løftevogn forsyner maskiner og personale med de nødvendige materialer til industriel produktion, bliver liften automatisk en vigtig del af kæden i en fremstillingsproces. Personalet bliver afhængige af liftene, hvilket gør stabilitet og pålidelighed afgørende.

Vi gør vores bedste for at leve op til disse forventninger ved at implementere følgende i alle vores produkter:

 • Vi bruger kun komponenter af højeste kvalitet til vores lifte. Ved valg af komponenter er kvalitet altid højeste prioritet – vi tillader ingen kompromisser. De fleste af komponenterne er af tysk eller dansk oprindelse, og vi slår ingen smutveje, når det handler om at leve op til industristandarderne.

For eksempel når vi bygger vores GMP-optimerede rustfri minilifte, vil der ikke være nogen aluminium- eller stålkomponenter nogen steder, og brugen af ​​olie og fedt er en saga blot, idet vi bruger en tandrem som løftemekanisme inde i vores løftesøjler.

 • Bygget til at holde. Vores elektriske lifte er designet til at holde i 20 år ved normalt brug. Dette er eksklusive slidelementer som hjul eller batterier. Da sådanne komponenter normalt har en begrænset forventet levetid, er de naturligvis en del af vores reservedelsprogram.

Enestående fleksibilitet via modulært design

Løftevogn til ruller i modulært design. Fleksibel rullehåndtering til alle behov. 2Lift ApS.

Hver arbejdsplads og hver branche er forskellig. Derfor vil parametrene for løfte- og håndteringsopgaver variere meget.

– Laste varierer i form og vægt.
– Retningen og typen af ​​håndtering varierer afhængigt af opgaven.
– Tilstedeværelsen af ​​døre, lofter, maskindele og andre forhindringer varierer meget og kan i nogle tilfælde udgøre en udfordring i forhold til tilgængelighed.

Da vi designede vores lifte, vidste vi, at en standardløsning i mange tilfælde ikke ville være nok. Af denne grund har vi valgt en modulær tilgang til alle vores minilifte:

– Vores modul-til-modul kompatibilitet muliggør en meget bred vifte af designmuligheder.
– Med den modulære standardisering som en solid base bliver den potentielle tilpasning af løfteværktøjerne let og derfor omkostningseffektiv.

Udover tilpasning tilbyder vi en række andre muligheder, såsom:

Højt prioriterede sikkerhedsforanstaltninger

Minilifte, hvor sikkerhed og ergonomi vægtes højest. Kasseløfter med tippemulighed. Dobbeltgaffel og rotationsenhed.

Ved løfte- og håndteringsopgaver bør sikkerhed altid komme først. Derfor er sikkerhed et af hovedområderne i designprocessen og testprocedurerne.

– Vores beregninger i designfasen sikrer, at alle sikkerhedsfaktorer relateret til styrke ikke blot opfylder, men overgår industristandarder. Dette gør vi for at reducere risikoen for rygskader, som kan opstå ved manuelle løft. Ud over brugersikkerheden sikrer dette også en ekstra grad af pålidelighed.

 • For at sikre brugerens sikkerhed ved brug af liften, overholder vi naturligvis alle relevante industristandarder. Vi udfører også grundige risikovurderinger og brainstormer på “hvad nu hvis”-scenarier, der kan føre til sikkerhedsproblemer.

Vi implementerer tekniske foranstaltninger såsom:
– sikkerhedskoblinger
– overbelastningsbeskyttelse
– ‘hold-to-run controls’
– nødstopfunktion, når det er muligt.

 • Vores interne testprocedurer identificerer og eliminerer også sikkerhedsproblemer, der kan opstå fra monterings- eller komponentfejl. Vi tester alt ned til mindste detalje inden en minilift forlader vores anlæg og dokumenterer det ved hjælp af fotos, videoer og tjeklister.
 • I mange løfte- og håndteringsopgaver handler sikkerhed ikke kun om brugeren, men også om lasten. Nogle af vores kunder bruger vores lifte til at løfte laste til en værdi af over 100.000 €. At tabe eller beskadige en last på grund af fejl i løfteudstyr er uacceptabelt for os; dette afspejles naturligvis i vores produkt.

Hvis du mener, vi kan hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt 2Lift.

At finde den rigtige liftløsning til både løfte-/håndteringsoperationerne, arbejdsmiljøets layout eller industritypen er ikke nogen nem opgave. Dette gør kommunikation før designfasen så meget desto mere vigtig.

Hos 2Lift investerer vi derfor meget tid i at undersøge og indsamle alle de specifikke krav for at sikre, at ingen detaljer bliver udeladt, før vi påbegynder designet og produktionen af minilifte for vores kunder. Til dette formål har vi en fuldt standardiseret kommunikationsproces på plads for at opnå det bedst mulige resultat.

Vi håber, du fandt nyttig information på denne side. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi er altid klar til at gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og ser frem til at høre fra dig.

En bred palette af løfteværktøj, som er let at tilpasse individuelle behov.
Værktøjer til lifte

SE LØSNINGER →

Skræddersyede minilifte tilpasset forskellige arbejdsmiljøer og brancher.
Muligheder til lifte

SE LØSNINGER →


Gå til forsiden.