Den stærke og fleksible kasseløfter til løft og håndtering af alle typer af kasser i alle typer af industrier

Præsentation af eksempler på den fleksible kasseløfter - stærke el løftevogne i særlig høj kvalitet. 2Lift ApS.

Kasser! Alle industrier har dem, og alle industrier er nødt til at forholde sig til, hvordan de løfter og håndtere dem.

En kasseløfter i en eller anden form er ofte, hvad der er behov for, når kasserne:

 • er for tunge for personalet manuelt at løfte og manøvrere omkring
 • forefindes i et stort antal
 • kræver hyppigt at skulle løftes, transporteres og håndteres
 • måske har en usædvanlig form, som gør dem svære manuelt at løfte og håndtere

Industriel kasseløfter til alle typer af kasser. El løftevogne tilpasset alle industrier. 2Lift.Hvis nogen af ovenstående udfordringer vækker genklang, så er en industriel løftevogn sandsynligvis et godt bud på at lette kassehåndteringen.

Så går behovet på en elektrisk minilift til løft og håndtering af kasser, har vi mange løsninger at kunne tilbyde.

Mange af de kunder, som henvender sig til os har behov for løftegrej til kasser, som rækker ud over normen på forskellig vis. Typisk har de enten pladsudfordringer i deres arbejdsområde, specielle kasser eller særligt krævende industriforskrifter, som resulterer i, at de har behov for en unik minilift med tilpassede dimensioner og løfteværktøjer. At løse sådanne krav hører ind under vores kerneområde:

Vores speciale er tilpasning af vores løftevogne, så de passer ind i ethvert arbejdsområde, til enhver kasse og lever op til en hvilken som helst industristandard (fx GMP).

Ikke alene leverer vi løfteudstyr direkte til end-users, som anvender dem i deres pågældende industri, vi har også lang erfaring med levering af løftevogne til lagersystemer:

Vi er også en OEM leverandør for løftevogne.

I 2Lift byder vi alle behov og udfordringer, vores kunder end måtte have, velkommen!

Med andre ord:
- Hvis behovet for en kasseløfter er enkelt og ligetil, har vi en bred palette af standardløsninger, som løser de fleste opgaver.
- Hvis behovet for kassehåndtering er mere specielt og komplekst, kan vi designe en unikt tilpasset specialløsning og således hjælpe dig med få løst selv de mest krævende løfteopgaver.

Denne fleksibilitet i at skabe løsninger (snarere end bare produkter) er muligt takket være de modulære principper, som vores design er bygget op omkring - et koncept, vi med et engelsk udtryk har døbt 2Lift Modular Design.

2Lift Modular Design baner vejen for nærmest endeløse muligheder og det perfekte match
-  En kasseløfter, som kan løfte hvad som helst, hvor som helst

Eksempler på elektriske løftevogne til kassehåndtering. Find den ideelle kasseløfter til særlige og unikke behov. 2Lift ApS.

Hvis behovene rækker ud over en standardløsning, så kan vi designe en individuel skræddersyet løsning, perfekt tilpasset unikke behov.

2Lift er specialiseret i at håndtere de løftesituationer, hvor kravene går langt ud over normen, og hvor man har behov for noget helt særligt:

 • Alle vores materialer og komponenter er af høj kvalitet (primært af dansk eller tysk oprindelse).
 • Vi kan kombinere, tilpasse og redesigne vores forskellige komponenter og moduler, så vi skaber det ideelle match til kassen og arbejdsområdet.
 • Vi er meget servicemindede og altid klar til at guide, hjælpe og svare på alle de spørgsmål, man end måtte have.

Med andre ord kan vi:

På denne måde kan vi ved hjælp af vores 2Lift Modular Design favne og bygge minilifte perfekt tilpasset individuelle behov. (Vores løftevogne kan løfte op til 300 kg og løfte kasser op til 4 meters højde.)

Og igen, hvis denne side ikke præsenterer et eksempel på netop den type lift, man har behov for, sætter vi os gerne ved tegnebordet igen og skræddersyr en løsning, som kan møde kravene.

Løft af alle typer kasser

Vores mål er at kunne håndtere selv den mest besværligt udformede kasse, i det mest pladsudfordrede arbejdsområde kendetegnet ved de strengeste industristandarder, som fx gør sig gældende i renrum.

2Lifts kasseløfter udstyr kan løfte og håndtere alt lige fra plastkasser og papkasser til metalbeholdere og skrøbelige pakker. Vi designer og fremstiller industrielle minilifte for basalt set:

Vores løfteværktøj for løft og håndtering af kasser

Når vi skal designe en kasseløfter, er det vigtigste differentieringsparameter valget af løfteværktøj.

De udformninger kasser har, samt deres forskellige gribe-, docke- og håndteringskrav bevirker, at ofte så vil én type løfteværktøj være mere ideel end et andet.

I 2Lift kan vi tilbyde tre hovedtyper af løfteværktøjer for løft og håndtering af kasser:

 • Gafter (enkelt eller dobbelt)
 • Platforme (flade eller med hjul)
 • Saksegribere eller lineære gribere

Alle disse løfteværktøjer, kan tilpasses, så de vil være et perfekt match til individuelle behov.

Galleri med eksempler på den fleksible kasseløfter

Under denne sektion findes nogle visuelle eksempler på, hvordan vi vil kunne løse vores kunders behov for kassehåndtering.

Bemærk venligst, at dette blot er eksempler på allerede fremstillede miniløftere. Hvis behovet går på at få skræddersyet til særlig behov (måske pga. arbejdsområdeudfordringer som lave døråbninger, smalle gange, pladsudfordrende maskineri etc.) vil vi tilpasse vores lifte, så de passer optimalt.

Kasseløfter udstyr med forskellige typer gafler

Løfteværktøjer med forskellige former for gafler er vores mest populære løsning for kasser, som har en udstikkende kant på toppen. Gaflerne vil således holde på kasse lige under kanten og så løfte kassen fra under denne kant.

Hvis der er behov for at skulle vippe kasse, så er der mulighed for at anvende en dobbeltgaffel.

Fleksibel kasseløfter med gaffel og rød kasse.

Kasseløfter med gaffel

Denne løsning viser en enkelt gaffel til løft af en kasse med en given størrelse. Gaflens dimensioner kan tilpasses efter kravene.

Industrielt løftegrej med justerbar gaffel til løft af kasser.

Elektrisk løftegrej med justerbar gaffel

I denne løsning er bredden på gaflen justerbar - dette åbner op for muligheden for let at håndtere kasser med forskellige dimensioner.

Stærk kasseløfter med gaffel med selvlåsende kanter, ideel til løft af fx metalkasser.

Kasseløfter med gaffel med selvlåsende kanter

Denne løsning er ideel for metalkasser, eftersom de selvlåsende kanter yder et sikkert greb, selv hvis kasserne er deforme eller beskadiget.

Kassevender med dobbeltgaffel til løft og håndtering af kasser, som man har behov for at vende..

Kassevender med dobbeltgaffel og rotationsenhed

Denne kassevender med dobbelt gaffel gør det muligt at løfte kasserne for dernæst af rotere dem for at tømme deres indhold.

Minilift og kassevender udstyret med gaffel med gribefuntion til løft af fx ERU plastickasser.

Løftevogn med gaffel udstyret med griber og rotationsenhed

Denne løsning viser et eksempel på en kassevender udstyret med en gaffel med gribefunktion. Dette muliggør, at kasser med en geometri, som en almindelig gaffel ikke kan gribe om, kan fastholdes på sikker vis.

Idet løftevognen er udstyret med en rotationsenhed, er der også mulighed for at tippe og tømme kassen.

El løftevogne med platforme

En meget enkelt løsning til løft og håndtering af kasser er brugen af en platform. Dette er standardløsningen til håndtering af firkantede kasser, typisk lagerkasser uden topkant.

Selve platformen findes i flere forskellige designs:

 • Der er den enkle platform med flad overflade, som kan tages i anvendelse i de tilfælde, hvor kasserne ikke er alt for tunge.
 • Men for at gøre det manuelle skub af kasser over på og fra platformen lettere, anbefaler vi ofte en platform med ruller:
  • Vi har platforme med ruller forrest eller på alle platformens sider.
  • Alternativt kan man også få en udgave, hvor hele platformen består af ruller, hvis man ønsker at rulle kassen hele vejen på eller af platformen (teknisk set er dette imidlertid ikke en platform, men en ramme med ruller).

Miniløfter i rustfrit stål, GMP-optimeret og rengøringsvenlig. Platform med plastkasse.

Miniløfter i rustfrit stål med platform til kassehåndtering

Denne løsning i rustfrit stål til kassehåndtering er udstyret med en platform. Denne stærke miniløfter er GMP optimeret og rengøringsvenlig.

Kasseløfter med nylonplatform for lettere håndtering af kasser.

Kasseløfter med nylonplatform

Denne nylonplatform reducerer friktion, hvilket gør det muligt at skubbe kasserne på og af platformen let og ubesværet.

Industriel platformlift udstyret med ruller til kassehåndtering af fx papkasser.

Industriel platformlift med ruller til kassehåndtering

Denne miniløfter minder om de to ovenstående, men er yderligere udstyret med ruller, hvilket faciliterer den manuelle proces med at skubbe kasser på og af platformen. Denne løsning finde med enten en nylonplatform eller en platform i rustfrit stål.

Industrielle minilifte med saksegribere

Hvis kassen har en særlig geometri, som gør den særlig svær at håndtere og hvor den ikke er egnet til hverken gafler eller platforme, kan vi bygge en miniløfter med en saksegriber, som forsigtigt vil klemme om kassen fra to sider.

En anden fordel ved en saksegriber er muligheden for at kunne tippe kasse, hvis dette er et vigtigt håndteringsbehov. I et sådant tilfælde vil vi placere en drejeenhed bag griberen, som muliggør, at kassen kan drejes sidelæns. 

Industriel kassehåndtering med griber til særlige kasser uden kant.

Kassehåndtering med elektrisk griber

I denne løsning ses en elektrisk griber med klemmer betrukket med blødt gummi. Således kan kasser, der ikke kan fastholdes med en gaffel, let gribes og løftes.

Kassehåndtering med griber for at rotere og vippe en kasse.

Kassehåndtering med elektrisk griber og rotationsenhed

Meget lig ovenstående løsning er denne løftevogn udstyret med en elektrisk griber med klemmer betrukket med blødt gummi. Ud over det er der tilføjet en rotationsenhed på liften, som gør det let at tømme kasser.

Oplever du, at vi muligvis kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte os

Hvis nogle af de kasseløftere præserent ovenfor opleves at kunne matche et eksisterende behov, glæder det os.

Opevede man umiddelbart ikke, at der var nogen kasserløfter, som passede til det, der var behov for, så opfordrer vi stadig til, at man kontakter os, for sandsynligheden taler for, at vi kan specialdesigne en løsning, som favner såvel kassen som løfteopgaven.

Hvis man ønsker yderligere inspiration til skræddersyede løsninger, anbefaler vi, at man hopper hen på vores sektion for specialløsninger.

Uanset hvilke behov man har, vil vi guide fra start til slut og i vores dialog sikre, at vi i vores design dækker alle de miljø- og industrikrav, som kræves for at kunne skabe den optimalt tilpassede kasseløfter.

Ønsker eller spørgsmål? Kontakt os endelig!

GDPR-krav

Ja
Ja

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tjekke kassen af vedstår jeg, at 2Lift må sende mig nyhedsbreve, og at jeg kan afmelde mig ved at klikke på afmeldingslinket i slutningen af et nyhedsbrev.