Om os

2Lift / Om os

Om 2Lift ApS
– Et innovativt lift firma med speciale i mobile og fleksible løftevogne

2Lift: Lift firma og producent af løftevogne: Verdenskort over 2Lifts distribution af løfteudstyr.

2Lift ApS er en innovativ ingeniørvirksomhed og lift firma med lokale rødder i Danmark, men med lange forgreninger ud til hele verden.

2Lift designer og fremstiller vi mobile løftevogne i høj kvalitet til industriel anvendelse på internationale markeder.

2Lift selv er en relativt ung virksomhed fra 2008. Dog har de mennesker, som giver 2Lift liv, både mange års erfaring med samt stor viden om lift-verdenen som helhed samt specialfærdigheder inden for teknisk ingeniørvidenskab, design, programmering og smedearbejde.

Hvis du ønsker flere uddybende oplysninger om 2Lift (historien om tilblivelsen af vores lift firma, vores markeder, milepæle, virksomhedsstruktur og -personlighed), så er du meget velkommen til at kigge forbi vores Profil. Hvis du ønsker at læse mere om de virksomhedsværdier, som definerer vores forretningsetik, så besøg venligst vores side omkring vores adfærdskodeks.

Her er en præsentation af vores ønskede bidrag til industrien:

Vi løfter innovation endnu højere …

For os er det en passion at følge de nyeste fremskridt inden for teknologi og ingeniørvidenskab og at være up-to-date. Derfor er det kun naturligt for os at skabe synergi mellem denne opnåede viden og byggematerialer af højeste kvalitet for at designe og bygge de bedst mulige løftevogne.

Og selv om vi elsker den kreative proces, der ligger i at tilpasse og skræddersy vores lifte, så de kan møde særlige industribehov, så har vi også et stort udvalg af standardløsninger i både stål og rustfrit stål.

… For nemmere at løfte tunge læs

Resultatet af at fusionere ny teknisk viden med kvalitetsmaterialer er, at vores lifte er både lette og manøvredygtige, samtidig med at de er meget stærke, solide og pålidelige.

Den lave vægt og høje mobilitet betyder, at vores løftevogne ikke kræver særlig mange kræfter at håndtere (ingen vægtløfterkrop er nødvendig) og er let at bevæge rundt og er således også ideel at anvende i miljøer præget af svær tilgængelighed.

Slankt og elegant design er ikke ensbetydende med skrøbelig. Alt afhængig af dine behov, så kan vores løftevogne løfte op til hhv. 150 kg, 300 kg og 500 kg (inklusive løfteværktøjets vægt), hvad enten det drejer sig om at løfte fx rullerpallerkasser, eller tønder.

Uden at være alt for tyngede af Janteloven anser vi vores løftevogne som værende nogle af de bedste og mest pålidelige miniløftere på markedet i dag for pharmaindustrienfødevareindustrien og lagerindustrien.

El kasseløfter, som løfter en masse tunge kasser på en platform.

… For igen at kunne løfte arbejdsprocesser og medarbejderes helbred

2Lift stræber efter at have mere vidtrækkende mål, end bare at hjælpe med at løfte tunge elementer.

2Lift ønsker at forbedre menneskers liv ved at berige industrien med et sikrere arbejdsmiljø med færre arbejdsskader og en hurtigere og mere effektiv arbejdsproces. Disse værdier er fundamentale for vores mission, som du kan undersøge nærmere her.

Mike Hancock
Chief Executive Officer

Nordrupvej 65
4200 Slagelse, Denmark
info@2lift.com
(+45) 61 70 54 70