Den fleksible, pålidelige og ergonomiske tøndeløfter til ethvert behov i enhver industri

Tromleløfter og tøndeløfter udstyr for at løfte og håndtere alle typer tønder og tromler. 2Lift ApS

Med en ergonomisk 2Lift tøndeløfter er det vores mål at gøre løft og håndtering af alle former for tønder, tromler og beholdere så let og ubesværet som overhovedet muligt.

Fortidens personaleintensive og budgetbelastende tøndehåndtering, hvor man i bund og grund spillede russisk roulette med personalets helbred, er nu heldigvis en saga blot.

Med den kontinuerligt stærkt udviklende teknologi frit tilgængelig i dagens samfund, er det vores ønske at præsentere et alternativ. Ved hjælp af vores moderne og innovative design i tromleløfter løsninger, kan løft og håndtering af enhver en tønde eller tromle nu udføres sikkert, nemt og effektivt af blot én enkelt person.

Den eneste menneskelig muskelkraft som kræves, er den, som skal anvendes for at skubbe den manøvredygtige tøndevogn omkring, samt den som skal til for at kunne trykke på en knap med en finger på en håndstyret fjernbetjening.

Alt dette er opgaver, som er nemme og helt sikre at udføre uanset personalets statur og disponible muskelkraft.

Hvad end behovet for en tøndeløfter er enkelt eller komplekst, så favnes det af 2Lift Modular Design

Alle løftevogne, som designes og fremstilles hos 2Lift er beriget med den fleksibilitet, som er naturligt indbygget i designtilgangen, modulært design. Dette betyder, at vi kan tilpasse og bygge din tøndeløfter, så den skarpt målrettes enhver opgave, tønde- og tromleform og -materiale samt arbejdsområde.

Således er det vores ambition at favne alle behov for tøndehåndtering inden for vores vægtgrænse på 300 kg.

 • Vores tøndevogne kan udføre alt lige fra helt enkle transportopgaver
 • Til mere komplekse opgaver i tøndehåndtering som for eksempel det at:
  • løfte tønder eller tromler med glatte overflader eller tynde vægge
  • med farligt og potentielt sundhedsskadeligt indhold
  • i strengt regulerede miljøer som fx renrum
  • transporteret gennem pladsudfordrende arbejdsområder kendetegnet ved fx smalle gange, lave lofter eller døråbninger
  • hvor der kan være behov for at skulle rotere, hælde og/eller tømme indholdet før, tønden slippes

Hvad end man måtte have af speifikationer og krav, så byder vi dem velkommen.

Med forskellige industrier følger forskellige forskrifter
- Sandsynligheden taler for, at vi allerede har et rigtig godt kendskab til din industri

De kunder, som kommer til os med behov for en tøndeløfter, kommer fra alle typer af industrier, hvis regler og forskrifter er vidt forskellige 'strenghed' og håndhævelse.

Nogle industrier er kendetegnet ved strengt regulerede arbejdsmiljøer. Andre er ikke. Vi kan designe en tøndeløfter, så den kan leve op til alle niveauer af regulationer, selv de strengeste renrumskrav.

Renrumskrav tilføjer en ekstra dimension af kompleksitet i designet af tromleløfteren for at sikre, at risikoen for produktkontaminering er så lille som overhovedet mulig, og at rengøringen efter brug er så effektiv og optimal som muligt. (At møde sådanne høje krav for en tøndeløfter er vores speciale. Vores mål er at blive markedsledere i at designe og fremstille miniløftere i ekstra høj kvalitet til renrum - og her er fokus ikke blot på tromløftere, men også rulleløftere, kasseløftere og pallestablere.)

Vi har leveret utallige standardløsninger samt tilpassede og skræddersyede tøndeløfter løsninger til følgende industrier:

En tønde er ikke bare en tønde
- Materialetype og vægtykkelse er vigtige faktorer for at finde den optimale løsning

Innovative og fleksible løsninger for tøndehåndtering af alle typer af tønder, tromler og beholdere. 2Lift ApSTønder og tromler kommer i alle typer materialer, overfladestrukturer, tykkelser og vægtklasser. Alle disse dimensioner tages der hensyn til i designet af tøndevognen for at sikre et sikkert, vedholdende og ikke-konstruktions-kompromitterende greb på tønden eller tromlen.

Et af de mest kritiske elementer, som vi altid har fokus på, er det at undgå at klemme for unhensigtsmæssigt hårdt på tønden under gribeprocessen. De mest typiske faktorer, som afgør denne risiko, er materialestyrke samt vægtykkelse.

Stål- og rustfri ståltønder er generelt stærkere og mere solide end tønder af fiber og plastic, idet de kan håndtere en højere grad af eksternt pres fra tøndeløfteren.

I 2Lift er vi specialister i at håndtere alle former for udfordringer og har tøndeløfter løsninger, som kan favne alle typer tøndematerialer og -tykkelser.

Det ville være os en stor glæde at bygge den for dig ideelle tøndeløfter
- Vi analyserer grundigt dine behov og guider dig fra start til slut

For at hjælpe vores kunder med at skabe mere sømløse, effektive og ergonomisk sikre arbejdsprocesser, har vi i 2Lift udviklet en meget effektiv og grundig procedure til at sikre, at vi får afdækket alle vigtige behov.

Vores mange år i branchen for løftevogne har lært os, hvor vigtig selv den mindste detalje kan være:

Bygger man tromleløfteren bare én cm for høj, så kan den måske ikke komme gennem døråbningen, bygger man benene for høje eller lange, så kan man måske ikke positionere liften korrekt under pallen, hvorpå tønden er placeret, lægges der for hårdt pres på tøndevæggen, risikerer man, at tønden mister sin strukturelle integritet, er der for mange små fremspring eller revner på liften kan den ikke møde renrumskrav på tilfredsstillende vis etc.

Således vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre os, at vi fuldt ud har forstået alle specifikke behov, krav og forskrifter, så vi kan tage hensyn til dem i vores design af en given tøndevogn.

Og igen, lige for at opsummere, så er de områder, som vi vil adressere og analysere på, før vi bygger, tilpasser / designer en tøndeløfter løsning, følgende:

 • De officielle industrikrav og -forskrifter, som afgør procedurerne for arbejdsmiljøet.
 • Arbejdsområdets fysiske layout og karakteristika.
 • Tøndens størrelse (diameter), vægt, materiale, overfladestruktur og tykkelse.
 • Tøndehåndteringsbehov i form af fx transport og potentiel rotation, tipning og tømning etc.

Vores galleri af fleksible og tilpasningsdygtige tromleløfter og tøndeløfter løsninger

Tøndeløfter løsninger for løft og håndtering af alle typer tønder og tromler med følgende løfteværktøjer: saksegriber, lineær griber, dobbeltdorn og platform. 2Lift ApSI løbet af de mange år, hvor vi har designet industrielt udstyr til intensiv tøndehåndtering, har vi udledt et gennemgående mønster i kravet for selve håndteringen. Behovene er altid det at løfte for dernæst typisk enten at skulle rotere tønden sidelæns eller tippe den fremad.

Disse behov ses afspejlet i vores udvalg af forskellige løfteværktøjer, som vi kan matche og tilpasse et hvilket som helst liftdesign, man end måtte have brug for.

Og igen, takket være den indbyggede fleksibiliet i vores 2Lift Modular Design kan vi let tilpasse og bygge den optimale tøndehåndteringsløsning til næsten et hvilket som helst behov. Hvis der fx er noget, som kræves i forhold til tromleløfteren, som endnu ikke findes i vores sortiment, så er vi altid villige til at gå tilbage til tegnebordet og skræddersy en løsning, så man kan opnå det optimale match.

I næste sektion præsenterer vi et ikke-udtømmende udsnit af vores fleksible højkvalitets tøndevogne. Alle tøndeløfter løsninger findes i både stål og rustfrit stål og kan løfte hhv. 150 kg og 300 kg:

Løsninger for tøndehåndtering med saksegribere

Næsten alle vores tøndehåndteringsløsninger er udstyret med gribere som den overordnede type af løfteværktøj. Griberne er udstyrede med bånd for sikre det blideste formtilpassede tryk på tønden eller tromlen.

Det, som adskiller vores tøndeløfterløsninger fra hinanden, er således ikke så meget selve løfteværktøjet, men enheden som fastgør værktøjet til selve liften. Tøndeløfter modellen nedenfor er designet med en saksegriber, som er den ideelle løsning for mindre til mellemstørrelse tønder / tromler med en vægt på op til 100 kg.

Elekstrisk tøndeløfter løsning med saksegreb for at gribe tønder og tromler.

Elektrisk rotationsenhed med saksegreb

Med denne elektriske tøndeløfter løsning klemmes tønden på ydersiden med gribere monteret på et sakseløfterværktøj. Denne specifikke løsning tillader tromlen at rotere til siden 360° og kan løfte op til 100 kg.

Tøndehåndteringsløsninger med lineær griber

Tromle og tøndevogne med lineær griber kan i store træk udføre de samme opgaver, som de lifte udstyret med en saksegriber, bortset fra at deres teknologi tillader dem at løften en endnu tungere last.

Tøndevogn i rustfrit stål til renrum (GMP). Lineær griber, som kan tippe tønden fremad.

Elektrisk lineær griber med elektrisk tippeenhed

Denne tøndevogn er udstyret med en lineær griber, som tillader liften at løfte tunge tønder op til 180 kg. Dette tøndehåndteringsudstyr kan tippe tønden fremad til en vinkel på 180°.

Industriel tromleløfter, som kan rotere tønden eller tromlen til siden.

Elektrisk rotationsenhed med elektrisk lineær griber

Denne tromleløfter er også udstyret med en lineær griber, som tillader den at løfte en last på op til 180 kg. Denne tøndeløfter kan rotere 180° til siden i hver retning.

Tøndehåndteringsløsninger med platforme

Elektrisk tøndevogn med en understøttende platform.

Elektrisk rotationsenhed med platform

Denne elektriske tøndevogn griber om tønden uden at yde signifikant eksternt pres på siderne, hvilket er den ideelle løsning for tryksensitive tønder og tromler. For at støtte tøndeløftningsprocessen, er der tilføjet plade i bunden under tønden. Denne tøndevogn kan rotere 90° i hver retning til en horisontal position.

Simpel tøndeløfter med plade / platform til at løfte en tønde eller tromle.

Tøndevogn med platform

Den simpleste af vores tøndehåndteringsløsninger består af en platform, som kan løfte tønder med en lav nok vægt til, at de manuelt kan skubbes på og af platformen.

Håntering inkluderer både sikkerhed, komfort og ergonomi

I 2Lift fokuserer vi ikke bare på den optimale håndtering af tønder, vores ambitioner går meget længere end det. Vi anser optimal håndtering af sikkerhed og ergonomi, som noget af det allervigtigste, vores tøndehåndteringsdesign skal leve op til.

Den naturligt følgende bonus af dette menneskelige fokus (at forebygge arbejdsskader og forbedre overordnet sundhed) er optimeringen og effektiviteten af workflow-processerne. At optimere på denne synergi vil altid være vores mål.

Nogle af de skridt, vi tager for at møde disse ambitioner er:

 • Strengt at følge internationale standarder for maximal kropsbelasning (løfte, skubbe, trække, vende etc.). Grænseværdierne for disse faktorer er bygget ind i alle aspekter på vores løftevogne for at sikre en fuldstændig sikker og komfortabel tøndeløfteroplevelse.
 • Grundig test og dokumentation af alle liftkomponenter efter produktion og før en tøndeløfter forlader vores værksted for at sikre, at alt fungerer, som det skal, og er sikkert og klart til at blive taget i brug.
 • For at sikre produktets intakthed under transport, pakkes liften forsvarligt og sikkert, så den er klar til brug ved ankomst.

Leder du efter noget andet, end det du har set her?
- Vi skræddersyr gerne

Hos 2Lift er det vores ambition altid at gøre, hvad vi kan for at møde vores kunders behov og gerne mere til. Dette er for os meget tilfredsstillende og er en helt essentiel drivkraft. På det menneskelige niveau får vi mulighed for at skabe glæde ved at møde vores kunders behov, og på et større samfundsniveau får vi mulighed for at berige industrien med det bedste, vi kan yde inden for design af industrielle løftevogne.

De forskellige behov for løftevogne, som vores kunder har, ses afspejlet på den måde, som vi har opbygget vores produktsortiment og forretning:

 • Vi har standard tøndeløfter udstyr, som takket være modulært design let kan tilpasses individuelle behov.
 • Skulle behov og krav imidlertid være meget unikke, er vi også glade for at kunne tilbyde specialløsninger i høj kvalitet for at skabe den perfekte tøndeløfter til en særligt opgave i et særligt miljø.

Hvis du er nysgerrig efter at få et glimt af, hvad vi kan gøre i forhold til skræddersyning, så kan vi anbefale et besøg på vores side omkring specialløsninger. Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ønsker eller spørgsmål? Kontakt os endelig!

GDPR-krav

Ja
Ja

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tjekke kassen af vedstår jeg, at 2Lift må sende mig nyhedsbreve, og at jeg kan afmelde mig ved at klikke på afmeldingslinket i slutningen af et nyhedsbrev.