2Lift / Håndtering / Pallehåndtering

Pallehåndtering

Fleksibel industriel el pallestabler
– Specialiseret højdeløfter og gaffelstabler til unikke behov

Eksempler på fleksibelt pallestabler udstyr i stål og rustfrit stål. 2Lift.

En pallestabler er uden tvivl den mest udbredte type løftevogn i industrien og detailhandlen, og når snakken falder på palleløfterudstyr, er en traditionel palleløfter som regel den første association, folk får.

En palleløfter (på engelsk bedre kendt som ‘pallet jack‘) er formentlig den mest udbredte type løfteudstyr for pallehåndtering i pakhuse og i lagerindustrier. En sådan type palleløfter er bygget til at flytte, transportere og stable standardpaller i standardmiljøer.

Men hvad nu, hvis ens behov for en gaffelstabler ikke-standard?

Hvad, hvis man har brug for at løfte og håndtere:

  • specialdesignede paller med atypiske dimensioner?
  • paller på en særlig måde, fx ved at tippe dem?
  • paller i områder med begrænset plads?
  • paller i industrimiljøer kendetegnet ved ‘strenge’ forskrifter og standarder, fx GMP i renrum?

Så har man formodentlig brug for en pallevogn, som kan noget andet, noget mere, måske endda en skræddersyet løftevogn.

Er der behov for en særlig pallestabler, som rækker ud over normen?
– Vi hjælper gerne og guider dig sikkert gennem hele processen

I 2Lift designer og bygger vi ikke alene højdeløfter udstyr, som kan løfte og håndtere enhver type palle uanset dens dimensioner, vores løftevogne kan også manøvrere let og ubesværet i områder med begrænset plads og i industrier kendetegnet af selv de strengeste forskrifter/regler.

Med andre ord, når man bygger udstyr som en gaffelstabler eller pallestabler, så er der adskillige parametre, man bør være bevidst om, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at dække dem alle via vores design. For at skabe den ideelle pallestabler for hver enkelt kunde, har vi udviklet en meget effektiv procedure for vores kundedialog, hvor vi udforsker alle behov fra alle vinkler for at sikre, at vi får vendt hver en sten.

Udover grundigt at orientere os i de fysiske rammer og rummelige dimensioner i arbejdsområdet, så vi kan tage højde for potentielle pladsbegrænsninger i vores liftdesign, er det også af allerstørste vigtighed, at vi får klarhed over den pågældende industris standarder og regler.

Vi er fuldt ud klar over vigtigheden af at følge GMP (Good Manufacturing Practices) i renrum, og vi kender desværre også godt til de uheldige konsekvenser – menneskelige, økonomiske og corporate – hvis en leverandør vælger at springe over, hvor gærdet er lavest.

Så hvad angår industriforskrifter, følger vi altid reglerne stramt, og hvad angår vores kunders forventninger, så vil vi altid forsøge at overgå dem.

Hvis man som kunde beslutter sig for at ville samarbejde med os, så vil vi guide én gennem hele processen fra start til slut. Desuden yder vi kompetent teknisk support og har et komplet reservedelsprogram tilgængelig efter produktlevering.

Skræddersyet palleløfterudstyr til alle typer af paller, arbejdsområder og -miljøer

Pallestabler udstyr i høj kvalitet til alle typer af paller og alle typer af industrimiljøer. 2Lift ApS.

Ligesom tønder, ruller, and kasser findes i alle forme, materialer, design og størrelser, gør præcis det samme sig gældende for paller.

Vi kan bygge højdeløfter udstyr til en hvilken som helst type og størrelse af palle, som man måtte anvende i sit industrimiljø – hvad end det drejer sig om EUR-paller, DS 1/2 paller, hygiejniske paller, CP paller, pallerammer, halvpaller, kvartpaller, 2-vejs paller / købmandspaller / GMA paller / CPC paller, 4-vejs paller / CHEP palle / GKN palle / lukket palle, andre typer blokpaller, dolly eller helt andre typer af paller.

Vi har erfaring med at løfte og håndtere alt lige fra de mest udbredte og kosteffektive træpaller typiske for lagerindustrien, til hygiejniske og rengøringsvenlige plasticpaller ofte anvendt i fødevareindustrien, til GMPsikrede rustfri paller brugt i farmaindustrien.

Med det fleksible 2Lift Modular Design forvandles selv komplekse løfteopgaver til en smal sag

Smalle gange, skarpe hjørner og lave døråbninger kan være en udfordring for en pallestabler. Og føjer man besværligt placerede hylder eller en 3 meter høj docking position yderligere til ligningen, så kan det nemt blive rigtig komplekst. 

Men forhåbentlig kan vi hjælpe. Vores lifte er ekstremt fleksible, takket være modulært design (vi kalder det 2Lift Modular Design).

Tankegangen bag vores design minder om den designtilgang, man finder hos Lego®. Dette betyder, at ikke alene giver 2Lift Modular Design os mulighed for at bygge stort set det, vi har lyst til (og som vores kunder ønsker), vi kan også tilpasse vores lifte og løfteværktøjer, så de passer til unikke individuelle behov.

Hvis der er behov, som pt. ikke er dækket af vores eksisterende designudvalg, så kan vi skræddersy løfteværktøjet, på en højdeløfter er det gaflen, så den passer til præcis den palle, som skal løftes. Vi kan også forkorte eller forlænge gaffelstablerens ben eller løftevognens højde eller gøre bredden på liften smallere eller bredere. Ydermere kan vi tilbyde løsninger med en forprogrammeret stopmekanisme, så pallestableren kan løfte pallen til en præcis prædefineret hyldehøjde.

Hvis man har brug for en pallestabler specielt designet til renrumsmiljøer, så kan vi bygge den i rustfrit stål (enten AISI 304 eller AISI 316L) med en kapslingsgrad på IP65, som muliggør sterilisation eller vask med en vandslange.

Med andre ord, vi oplever at have mange muligheder for at kunne hjælpe og byder enhver mulighed for at demonstrere det, velkommen.

Galleri med specialløsninger for den fleksible pallestabler

Eftersom de fleste af de gaffelstabler løsninger, vi designer, er skræddersyede, består indholdet i det følgende galleri mest af eksempler på forskellige specialdesignede ministabler løsninger med forskellige typer af laste.

Hvis man er på udkig efter en standardløsning, anbefaler vi vores C-Linje eller N-Linje.

En letvægts el pallestabler udstyret med en gaffel og en halv Euro-palle / halvpalle i træ med 5 papkasser.

Model F: El pallestabler til EUR 6 halvpaller – 140 kg

Denne gaffelstabler kan løfte og håndtere EUR 6 halvpaller med en last på op til 140 kg.

Denne lette el gaffelstabler er i stand til at løfte laster såsom paller med læs op til 130 kg. På billedet ses en plastikpalle med kasser. 2Lift.

Model F: El gaffelstabler til plastic halvpaller  – 140 kg

Denne højdeløfter løfter halvpaller af plastic med en lastvægt på op til 140 kg.

Fleksibel højdeløfter til løft af plasticpaller. 2Lift

Model F: Højdeløfter til plastic paller – 280 kg

Denne el pallestabler kan løfte og håndtere plastic paller med en tung last på op til 280 kg.

Industriel elektrisk pallestabler: Euro palle med bur. 2Lift.

Model F: Ministabler til EUR 1 euro-palle – 280 kg

Denne ministabler løfter og håndterer EUR 1 paller med gods på op til 280 kg.

Tilpasningsdygtig gaffelstabler. Halv paller med motorer. 2Lift.

Model F: Gaffelstabler til halvpaller i plastic – 280 kg

Denne elektriske højdeløfter håndterer halvpaller med elementer på op til 280 kg.

Industriel højdeløfter, som løfter tunger ruller. 2Lift.

Model F: Højdeløfter til aluminium paller – 280 kg

Denne ministabler løfter og håndterer aluminium paller med en last på op til 280 kg.

Elektrisk pallestabler. CHEP Pallet. 2Lift.

Model F: Pallestabler til CHEP-paller – 140 kg

Denne gaffelstabler løfter og håndterer CHEP paller med en last på op til 140 kg.

El løftevogn til dolly. 2Lift.

Model F: Løftevogn til dolly – 140 kg

Denne løftevogn løfter og håndterer dolly’er med en last på op til 140 kg. Ved at justere på gaffeldimensionerne, kan man løfte forskellige typer af dolly’er.

Ergonomi, Sikkerhed og komfort
– Lad os om at løfte byrden!

Ergonomi og sikkerhed er de helt centrale omdrejningspunkter for, hvorfor vi gør, som vi gør. Faktisk er ergonomi og sikkerhed intet mindre end ‘raison d’être’ for vores lifte – de udgør ganske enkelt vores liftes eksistensberettigelse.

Vores løftevogne er bygget for at optimere på ergnomomien og for at forebygge de arbejdsskader, som kan opstå som følge af gentagne tunge løft. Og ud over gladere og sundere personale, er der også den ekstra bonus, at løftevogne optimerer på workflowet ved at gøre løft og håndtering mere effektivt.

For at sikre disse sikkerhedsorienterede og ergonomiske mål, har vi nogle faste procedurer, vi altid følger med hver enkelt lift, vi laver:

  • Vi følger altid anerkendte internationale standarder for maksimal kropsbelastning i henhold til det at løfte, skubbe og trække ved at indarbejde dem i liftdesignet. I langt de fleste tilfælde går vi langt under den accepterede maksimale belastning for at sikre en sikker og komfortabel løfteoplevelse.
  • Vi tester hver eneste pallestabler før den forlader vores værksted. Vi anvender videodokumentation, fotos og tjeklister til at dokumetere liftens funktionalitet og for at minimere risikoen for potentielle fejl.
  • Hver lift pakkes på beskyttende vis for sikre dens sikkerhed under transporten, så den kan ankomme til destinationen uskadt, direkte klar til at blive brugt.

Vi håber denne præsentation af, hvad vi kan gøre inden for pallehåndtering, har været nyttig. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis noget har givet anledning til spørgsmål eller kommentarer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Håndtering af andre laster

Tøndeløftere for at løfte og håndtere alle typer tønder. 2Lift.

LÆS MERE →

Eksempler på standard og komplekse løftevogne for optimal spole- og rullehåndtering. 2Lift ApS.

Find uddybende information om spole- og rulleløfter udstyr til både standard og kompleks rullehåndtering. Se eksempler på tilpasningsdygtigt løftegrej til ruller med hhv. kernegreb eller eksternt håndteringsgreb i vores galleri for rulleværktøj.

LÆS MERE →

Eksempler på løftevogne til håndtering af kasser. 2Lift ApS.

Håndtering af kasser

Udforsk vores sektion med eksempler på den fleksible kasseløfter til håndtering af alle størrelser og typer af kasser i alle former for materialer. Vores stærke og pålidelige industrispecifikke løftevogne til kasser fås både i stål og rustfrit stål.

LÆS MERE →


Gå til vores håndteringsside for et overblik over, hvordan vi håndterer forskellige typer laster.

Gå til forsiden.